Takaisin

Myös valovoimaiset yritykset tarvitsevat aurinkosuojaa! Järkevä investointi!

Aurinko pääsee usein porottamaan suoraan sisälle toimistotiloihin. Auringon heijastukset, epämiellyttävä kuumuus ja voimakas valo huonontavat työtehoa. SunGard- auringonsuoja-kalvot poistavat nämä ongelmat.

Viileätä kesällä, lämmintä talvella

Liiketiloja viilennetään koneellisilla ilmastointilaitteilla kuumina kesäpäivinä. Se on energiaa kuluttavaa eikä aina kovin miellyttävää. Korkealaatuiset auringon- suojakalvot pysäyttävät lämpösäteet jo ikkunan ulkopuolelle. Toimiston ilma säilyy viileänä ilman käyttökustannuksia ja lämpötilaerot tasoittuvat. Auringonsuojakalvot ovat hyödyllisiä talvellakin; monet kalvoistamme on suunniteltuu eristämään lasia, jolloin lämpöhukka ikkunan läpi pienenee, vedontunne vähenee ja energiaa säästyy.

Helpottaa työskentelyä tietokoneen ääressä

Tietokoneiden täyttämässä toimistoympäristössä aurinko on tavallinen, mutta tarpeeton ärsytystekijä. Valon heijastumat näyttöpäätteellä rasittavat silmiä. Ongelma poistuu SunGard-kalvoilla, sillä ne lopettavat heijastukset helposti ja tehokkaasti. Työtitilojen valoisuus ei vähene eikä värien toisto muutu.

Vähentävät haalistumista
UV-säteilyn ja lämmön vaikutuksesta verhot, matot, huonekalut ja ikkunasomisteet haalistuvat ja kellastuvat nopeasti. Auringonsuojakalvot poistavat jopa 98% auringon haitallisesta UV-säteilystä. Sisustus ja ikkunasomisteet säilyttävät alkuperäisen värinsä huomattavasti kauemmin..

Antaa näkösuojaa
Auringonsuojakalvoja voidaan käyttää myös antamaan näkösuojaa. Kalvolla saadaan miellyttävä, katseilta suojattu työympäristö. Henkilökunta näkee ulos, mutta ulkopuoliset eivät näe sisään..

Henkilöturvallisuutta
Auringonsuojakalvo antaa lasille myös sirpalesuojaa. Jos lasi rikkoontuu, kalvo pitää lasipalaset paikoillaan ja lasin aiheuttamat henkilövahingot pienenevät. Tarvitessanne vahvempaa suojaa, valikoimassamme on useita sirpalesuoja- ja turvakalvoja.
Kuinka tehokkaan aurinkosuojan haluatte?

Auringonsuojakalvovalikoimamme on Suomen laajin. Tarjoamme yli 30 erilaista auringonsuojakalvotyyppiä, joten löydämme tarpeeseenne sopivan ratkaisun. Voitte valita kirkkaiden, heijastavien, puoliheijastavien ja sävytettyjen kalvojen välillä useissa eri väreissä ja vivahteissa. Auringonsuojakalvot eivät vaikuta juurikaan huoneen valoisuuteen tai värien toistoon ikkunan läpi .

Turvallinen investointi

Sunfilm Group on Pohjolan suurin laadukkaiden auringonsuojakalvojen toimittaja.. Olemme SunGard- kalvojen yksinoikeudella toimiva suomalainen maahantuoja. FTI:n, Film Technologies International, USA, valmistamat SunGard-kalvot ovat maailman johtavia korkealaatuisia auringonsuojakalvoja.

SunGard- kalvoilla on naarmunkestävä pinta, joka tekee niistä erittäin kestävät ja helppohoitoiset. Auringonsuojakalvot eivät vaadi mitään erikoistoimenpiteitä. Ikkunat voi pestä aivan samalla tavalla kuin ennenkin. Kaikilla sisälle asennetuilla SunGard-kalvoilla on markkinoiden pisin kymmenen vuoden tuotetakuu.

Haluatko tietää lisää?

Täyttämällä kontaktikortin, saat lähimmän SunGard-asennusliikkeesi yhteystiedot.

Referenssit:
Puolustusministeriö
Puolushallinnon eri toimipaikkoja
Sisäasiainministeriö
Nokia Oyj
Neste Chemicals Oy
Viron Suurlähetystö
Helsingin kauppakorkeakoulu
Helsingin Puhelin Oyj
Helsingin kaupungin liikennelaitos
International Business Machines Oy Royal Ruka Hotelli
Teknillinen korkeakoulu
Hobby Hall Oy
Citibank Intl., Moskova, Helsinki
The Chase Manhattan Bank, Moskova
Merita Pankki
Lahden, Savonlinnan ja Porvoon keskussairaalat
Apteekkien ikkunat ja ovilasit
Markettien lasien suojaus
Isännöitsijätoimistojen lasipinnat
Yksityiskodit
Näyteikkunat
Huoltoasemien ja kioskien ikkunat
Erikoisajoneuvojen sirpalesuojana
mm.

Takaisin