Takaisin

Auringonsuoja kodillesi....
....ja Sinulle.

Kotisi on miellyttävän viileä myös kesäkuumalla, kun asennutat ikkunoihisi auringonsuojakalvot..

Viileätä kesällä..
Aurinkoiset kesäpäivät ovat mukavia. Häikäisevä ja sisälle porottava aurinko sen sijaan ei sitä ole. Sisäilmaa voi viilentää tuulettimella tai ilmastointilaitteella, mutta ne kuluttavat energiaa, eivätkä ole kovin miellyttäviä. Ongelman voi ratkaista myös vaivattomasti ja kätevästi ilman käyttökustannuksia korkelaatuisilla SunGard-auringonsuojakalvoilla, jotka pysäyttävät lämpösäteet jo ikkunan ulkopuolelle. Kodistasi tulee viileämpi, sillä kalvot vähentävät jopa 80% auringon lämpösäteilystä.


Lämmintä talvella
Auringonsuojakalvot ovat hyödyllisiä talvellakin. Useat kalvoistamme on suunniteltu eristämään lasia, jolloin lämpöhukka ikkunan läpi pienenee ja vedontunne vähenee. Näin säästät energiaa ja lämmityskustannuksesi pienenevät..

Vähentää haalistumista
Auringonpaahde kuluttaa sisustusta. Verhot, matot ja huonekalut haalistuvat ja kellastuvat UV-säteilyn ja lämmön vaikutuksesta. Auringonsuojakalvojen avulla jopa 98% haitallisesta UV-säteilystä heijastuu takaisin ulos. Huonekalut, tapetit, verhot ja matot säilyttävät alkuperäiset sävynsä huomattavasti kauemmin..

Antaa näkösuojaa
Häiritseekö Sinua, ettö ihmiset näkevät suoraan asuntosi tai kesämökkisi sisälle? Valikoi- massamme on myös näkösuojakalvoja, joiden asentamisen jälkeen Sinä näet ulos, mutta ulkopuoliset eivät voi nähdä sisään..

Henkilöturvallisuutta

Auringonsuojakalvo antaa lasille myös sirpalesuojaa. Lasin rikkoutuessa kalvo pitää lasiruudun paikoillaan, joten lasinsiruista aiheutuvien henkilövahinkojen vaara vähenee. Jos haluat vahvempaa suojaa ja turvaa, meillä on laaja valikoima suoja- ja turvakalvoja.

Kuinka tehokkaan aurinkosuojan haluat?
Auringonsuojakalvovalikoimamme on Suomen laajin. Tarjoamme yli 30 erilaista auringonsuoja- kalvotyyppiä, joten löydämme tarpeeseesi sopivan ratkaisun. Voit valita kirkkaiden, heijastavien, puoliheijastavien ja sävytettyjen kalvojen välillä useissa eri väreissä ja vivahteissa. Auringonsuojakalvot eivät vaikuta juurikaan huoneen valoisuuteen tai värien toistoon ikkunan läpi .
Vain paras on kyllin hyvää

Sunfilm Group on Pohjoismaiden johtava auringonsuojakalvojen toimittaja, jolla on yli 250 koulutettua asennusliikettä ympäri Pohjolaa. Olemme SunGard- kalvojen yksinoikeudella toimiva suomalainen maahantuoja. FTI:n, Film Technologies International, USA, valmistamat SunGard-kalvot ovat maailman johtavia korkealaatuisia auringonsuojakalvoja. SunGard- kalvoilla on naarmunkestävä pinta, joka tekee niistä erittäin kestävät ja helppohoitoiset. Auringonsuojakalvot eivät vaadi mitään erikoistoimenpiteitä. Ikkunat voi pestä aivan samalla tavalla kuin ennenkin. Kaikilla sisälle asennetuilla SunGard-kalvoilla on markkinoiden pisin kymmenen vuoden tuotetakuu.

Lisätietoja?

Täyttämällä kontaktikortin, saat lähimmän SunGard- asennusliikkeesi yhteystiedot.

Takaisin