Takaisin
Ammattitaidolla asennettu auringonsuojakalvo

Antaa autollesi yksilöllisen ja tyylikkään ulkonäön. Monet haluavat SunGard-auringonsuojakalvot parantaakseen autonsa ulkonäköä.

Viileämpi auto
Kuumina kesäpäivinä auton sisälämpötila voi nousta todella korkeaksi. SunGard-auringonsuojakalvo vähentää auringon säteilylämpöä jopa 70%. Auton viileämmän sisälämpötilan huomaa heti kalvojen asennuksen jälkeen ja matkanteko on huomattavasti mukavampaa.

Suojaa UV-säteilyltä
UV-säteily vahingoittaa auton sisustusta. Ajan mittaan se haalistuu ja muuttuu hauraammaksi. Mutta kalvot ovat tarpeellisia muutenkin! UV-säteilyn tiedetään yleisesti aiheuttavan erilaisia ihosairauksia ihon palamisesta aina ihosyöpään asti.. Auringonsuojakalvo imee itseensä 99% tästä haitallisesta UV-säteilystä. Suojaa perheesi ja säilytä autosi tyylikäs ja hyvin hoidettu sisustus.

Murtoja ennaltaehkäisevä näkösuoja
Tilaisuus tekee varkaan. Vain se, että autossa on näkyvillä jotain arvokasta, saa varkaan ottamaan murtautumisriskin. SunGard-auringonsuojakalvon tarjoama näkösuoja toimii tehokkaasti ennaltaehkäisten automurtoja.
   
Sirpalesuojaa
Onnettomuuden tai murron kohdatessa auton sisustus voi kärsiä tuhansista pienistä lasinsiruista ja matkustajat lasinsirujen aiheuttamista vammoista. Voit suojata autosi murtoja ja perheesi sirpalevahinkoja vastaan! Anna ammattilaisen asentaa autoosi SunGard- auringonsuojakalvot tai – vielä tehokkaammat – GlassGard sirpale- tai murtosuojakalvot.

Takaisin