NEWSLETTERLomat on sitten pidetty ja kesä vietetty. Toivottavasti kesä on mennyt aurinkoisesti ja akkuja lataillen.

Terveisiä Floridasta, olin tehtaalla koulutuksessa heinäkuun alkupuolella ja täytyy myöntää, että uutta tuli opittua runsain mitoin. Pieni vinkki teille, jotka ostatte täysiä kalvorullia (ei koske Graphite Gray autokalvorullia). Mikäli ette käytä koko rullaa kerralla, säilyttäkää ihmeessä pieni mukana tuleva silikonipussi laatikossa. Se pitää kosteuden loitolla, joten suojakelmu irtoaa hyvin pitemmänkin ajan jälkeen.

Minulla on nyt paljon erilaisia testituloksia sekä teknistä tietoa eri kalvomerkeistä, jos tarvitsette tietoja, soittakaa meille. Tehdas vastaa myös mielellään kaikkiin mahdollisiin kalvoja koskeviin kysymyksiin, myös tietyt erityistestit ovat mahdollisuuksien rajoissa toteutettavissa.

Maksuton palvelunumeromme on tarkoitettu kuluttajille, jotka ohjaamme teidän asiakkaiksenne. Pidetäänhän linja vapaana heille!

KALVOUUTUUKSIA

Palaan vielä uutuus-ulkokalvoihin. Olemme saaneet ulkokalvon, jolla on kymmenen vuoden takuu! Kalvossa ei ole naarmun-suojakerrosta, mutta mahtava parannus meidän sääoloihimme! Kalvo on vanha tuttu Silver 15. Hinta on huomattavasti korkeampi kuin tavallisilla ulkokalvoilla. Lisäksi uutuutena on pronssinvärinen ulkokalvo Bronze 20 ja Stainless Steel 20 ja 33, jotka ovat hyvin lähellä NiChrome-kalvoja. Näissä kalvoissa on naarmunsuojakerros. Tavallisten ulkokalvojen takuuaika on pidentynyt vuodella eli kolmeen vuoteen. Lähetän mallipaloja mielelläni.

HINNASTOTIETOA

Kuten olette huomanneet, olemme hieman muuttaneet hinnastoamme. Rullahinnastossa on rullahinta sekä neliöhinta rullatavaralle. Metrihinnastossa on samainen neliöhinta sekä metrihinta, kun ostatte kalvoa pätkissä. Olemme jättäneet välistä neliöhinnan pätkätavaralle, mikä on aiheuttanut hämmennystä. Mikäli haluatte saada pätkätavaralle oikean neliöhinnan, voitte kertoa sen 1,2:lla. Metrihinnan käyttäminen on usemmiten ollut havainnollisinta kokonaismenekkiä laskettaessa. Neliömäärän saatte kertomalla metrit sopivalla leveydellä, esim. 5m x 152,5cm =7,63m2.

Työkaluhinnastokin on hieman muuttunut, tosin muutokset ovat kosmeettisia. Uusia työkalujakin on tullut muutamia, sain juuri uudet työkaluluettelot, soittakaa ja pyytäkää omat kappaleenne.

Hyvä vinkki

Olemme nyt kohta vuoden verran myyneet Steinel-kuumailmapuhaltimia ja palaute on ollut hyvää. Ruotsissa on tullut muutamia valituksia siitä, että ne lopettivat toimintansa yht'äkkiä. Maahantuojaan oltiin yhteydessä ja sieltä kerrottiin, että puhaltimen lämpöelementti menee helposti rikki, mikäli puhaltimen pudottaa tai iskee johonkin silloin, kun se on lämmin. Sama vastaus saatiin Boschin maahantuojalta. Ollaanhan me suomalaiset fiksumpia kuin naapurimme, emmekä hajota puhaltimia turhaan.....

Syksyn kurssit:

15.9.1999 Suoja-ja turvakalvokurssi lasinsuojauksen vaihtoehdot, myyntitekniikka, kalvon ominaisuudet ja käyttökohteet, toimialojen vaatimukset, asennustekniikan ja leikkauksen harjoittelu. Saat kurssilla täydellisen asennuspakin painesumutinpulloineen. Hinta 1000,-

16.9.1999 Tasolasikurssi kalvojen valmistus, ominaisuudet, käyttökohteet, myyntitekniikka, lämpölasien asettamat rajoitukset, kalvojen hyödyt, asennustekniikka. Kurssi on maksuton.