Takaisin

Lasi on kaunis ja yhä tavallisempi osa jokapäiväistä ympäristöämme. Lasi luo mielenkiintoista arkkitehtuuria ja antaa valoa ja tilaa. Lasi voi myös olla vaarallista. Onnettomuudesta tai ilkivallasta rikkimennyt lasi aiheuttaa suuren määrän teräviä sirpaleita. Lasi on myös houkutteleva tie varkaille. GlassGard turvakalvon asentaminen minimoi nämä vaarat.

GlassGard suoja- ja turvakalvot ovat yksi- tai useampikerroksisia kirkkaita laminaatteja.
Kalvo voidaan asentaa kaikkien lasityyppien sisäpinnalle.
GlassGard- kalvo laminoituu osaksi ikkunaa. Kalvotettuun lasiin kohdistunut iskuenergia jakaantuu laajemmalle alueelle ja heikkenee. Vaikka lasi menisi rikki, GlassGard pitää sen yhtenä kappaleena.

MONIPUOLINEN VALIKOIMA
GlassGard -kalvojen valikoima on markkinoiden laajin. Ohjelmassamme on kuusi täysin kirkasta ja kuusi sävytettyä laminaattia. Voimme toimittaa GlassGardia eri paksuuksissa ohuesta yksinkertaisesta laminaatista aina vahvaan monikerroksiseen murtosuojalaminaattiin asti.
Siksi onkin järkevää keskustella osaavan asiantuntijaliikkeen kanssa tarpeista ja odotuksista. Näin GlassGard voidaan toimittaa oikeana yhdistelmänä oikeilla ominaisuuksilla jokaiselle asiakkaalle. Turvallisuusfunktiota voidaan yhdistellä myös auringonsuojan ja näkösuojan kanssa.
Valikoiman laajuuden ansiosta GlassGard voidaan räätälöidä jokaiseen ympäristöön ja tarpeeseen.

Takaisin