Suojaa ja turvallisuutta
EI SIRPALEVAHINKOJA
Lasin rikkoontuessa ihmiset  voivat loukkaantua vakavasti vartaloon osuvista lasinsiruista. Lasinsirut voivat myös vahingoittaa arvotavaroita ja kalliita välineitä. GlassGard sirpalesuojakalvolla  vahvistettu lasi rikkoontuu - mutta ei teräviksi ja vaarallisiksi sirpaleiksi.
GlassGard on luotettava suoja lasin aiheuttamia vaaroja vastaan - aiheutuivatpa ne  rajuilmasta, luonnonmullistuksista tai  ilkivallasta. GlassGard vähentää merkittävästi lentävien lasinsirpaleiden aiheuttamia kustannuksia  ja vahinkoja.
ESTÄ VARAS MURTOSUOJAKALVOLLA
Lasi on helppo rikkoa ja siten lasi on turvallisuusnäkökulmasta katsottuna usein yrityksen heikoin lenkki. Ikkuna on usein kohteena, jos varas haluaa tehdä ns. kilikalimurron tai murtautua liikehuoneistoon tai  asuinrakennukseen.
GlassGard antaa näkymättömän ja vahvan  suojan murtoyrityksiä vastaan . Lasi voi mennä rikki, mutta se ei pirstaloidu ja  pysyy raameissaan.
GlassGardilla vahvistetulla  ikkunalla ostat lisäaikaa murtoyrityksiä vastaan. Useimmiten GlassGard pysäyttää varkaan kokonaan.  GlassGard tekee yhdessä   lasinrikkoilmaisimen  kanssa  murtosuojauksesta entistä luotettavamman.