Takaisin

KOULUT
Leikkinä alkanut kisailu voi pahimmassa tapauksessa päättyä onnettomuuksiin ja vahingoittuneisiin lapsiin. Koulut ovat myös usein ilkivallan ja murron kohteena. GlassGard on järkevä lisä muuhun varkaus- ja henkilösuojaukseen ja edullinen suoja sirpalevahinkoja ja mm. atk-luokkiin kohdistuneita murtoyrityksiä vastaan.
   
TOIMISTOT
Suuret lasipinnat ovat yhä tavallisempia toimistoympäristössä. Ne antavat valoa ja tilan tunnetta.
GlassGardilla vahvistetuilla ikkunoilla työympäristö tulee turvallisemmaksi. Työntekijät, sisustus tai herkät laitteet eivät ole vaarassa vahingoittua lasinsirpaleista. Samalla suoja ei-toivottuja vieraita vastaan kasvaa.
   
LIIKKEET
Rikottu ikkuna. Kaikki arvokas on varastettu. Lasinsirpaleita ympäri toimitilaa. Kustannuksia ja vaivannäköä. Valitettavasti tällainen näkymä on yhä tavallisempi näkymä katukuvassa. GlassGard osana muuta murtosuojausta vähentää vahinkoja.
GlassGard vähentää riskejä sekä jälkikorjaus- siivouskuluija liikkeen sisällä.
Lisäksi saat tehokkaan UV-suojan. GlassGard pysäyttää 98% auringon haitallisesta UV-säteilystä, jonka ansiosta tavarat ja sisustus eivät haalistu niin nopeasti.
   
TEOLLISUUSLAITOKSET
Monilla teollisuudenaloilla työskennellään tulenarkojen materiaalien ja kovassa paineessa toimivien koneiden kanssa. Laminoidut turvalasit ovat tähän asti olleet tavallisin suoja tällaisissa työympäristöissä. Voimakas räjähdys irrottaa sirpaleita laminoidun lasin sisäpinnasta. Sirpalesuojakalvon asentaminen lasin sisäpintaan on paras ratkaisu ehkäisemään sirpalevaaraa riskialttiissa teollisuusympäristöissä..
GlassGard on paras suoja vaarallisten lasinsirpaleiden aiheuttamia onnettomuuksia vastaan.

MONIPUOLINEN VALIKOIMA
GlassGard -kalvojen valikoima on markkinoiden laajin. Ohjelmassamme on kuusi täysin kirkasta ja kuusi sävytettyä laminaattia. Voimme toimittaa GlassGardia eri paksuuksissa ohuesta yksinkertaisesta laminaatista aina vahvaan monikerroksiseen murtosuojalaminaattiin asti.
Siksi onkin järkevää keskustella osaavan asiantuntijaliikkeen kanssa tarpeista ja odotuksista. Näin GlassGard voidaan toimittaa oikeana yhdistelmänä oikeilla ominaisuuksilla jokaiselle asiakkaalle. Turvallisuusfunktiota voidaan yhdistellä myös auringonsuojan ja näkösuojan kanssa.
Valikoiman laajuuden ansiosta GlassGard voidaan räätälöidä jokaiseen ympäristöön ja tarpeeseen.


Takaisin