Takaisin

EI SIRPALEVAHINKOJA
Lasin rikkoontuessa ihmiset voivat loukkaantua vakavasti vartaloon osuvista lasinsiruista. Lasinsirut voivat myös vahingoittaa arvotavaroita ja kalliita välineitä. GlassGard sirpalesuojakalvolla vahvistettu lasi rikkoontuu - mutta ei teräviksi ja vaarallisiksi sirpaleiksi.
GlassGard on luotettava suoja lasin aiheuttamia vaaroja vastaan - aiheutuivatpa ne rajuilmasta, luonnonmullistuksista tai ilkivallasta. GlassGard vähentää merkittävästi lentävien lasinsirpaleiden aiheuttamia kustannuksia ja vahinkoja.

ESTÄ VARAS MURTOSUOJAKALVOLLA
Lasi on helppo rikkoa ja siten lasi on turvallisuusnäkökulmasta katsottuna usein yrityksen heikoin lenkki. Ikkuna on usein kohteena, jos varas haluaa tehdä ns. kilikalimurron tai murtautua liikehuoneistoon tai asuinrakennukseen.
GlassGard antaa näkymättömän ja vahvan suojan murtoyrityksiä vastaan . Lasi voi mennä rikki, mutta se ei pirstaloidu ja pysyy raameissaan.
GlassGardilla vahvistetulla ikkunalla ostat lisäaikaa murtoyrityksiä vastaan. Useimmiten GlassGard pysäyttää varkaan kokonaan. GlassGard tekee yhdessä lasinrikkoilmaisimen kanssa murtosuojauksesta entistä luotettavamman.

Takaisin