Anna autollesi oikeat 'aurinkolasit'....


....se on ansainnut ne!

Onko autosi Sinulle tärkeä? Pidätkö siitä hyvää huolta? Se on ehkä yksi merkittävämmistä sijoituksistasi? Niin tai näin, olemme sitä mieltä, että Sinun pitäisi antaa autollesi oikeat aurinkolasit. Jäljitelmät tai huonolaatuiset, halvasta muovista tehdyt 'rillit' eivät kelpaa. Ehei, niiden tulee olla korkealaatuiset SunGard-auringonsuojakalvot, jotka tekevät lisäksi autosi tyylikkäämmän näköiseksi. Myös naapurisi huomaa muutoksen....

Autosi sisustus säilyy hyvänä

Kun aurinko paahtaa, auton sisustus kärsii. UV-säteet aiheuttavat päällysten ja ovipaneelien haalistumisen ja niiden ennenaikaisen kulumisen. SunGard- autokalvot antavat tehokkaan suojan näitä vahinkoja vastaan. Kalvomme pysäyttävät jopa 98% vahingollisesta UV-säteilystä ja auto pysyy sisältä kuin uutena.

 

Viileämpi auto

Lämpiminä kesäpäivinä auto on todellinen pätsi. Pitkät automatkat lasten tai koiran kanssa voivat olla hikistä ja raskasta touhua koko perheelle. Autoilu on miellyttävämpää ja stressittömämpää, kun ikkunoissa on korkealaatuiset autokalvot. Autosta tulee huomattavasti viileämpi, sillä SunGard- kalvot pysäyttävät jopa 65% auringon lämpösäteilystä.

Näkösuojaa

Autokalvo on käytännöllinen varkaussuoja  niille, jotka kuljettavat arvotavaroita autossaan. Se on tehokas näkösuoja, kun et halua muiden näkevän mitä tai ketä kuljetat autossasi..

Häikäisy vähenee

Asennutettuasi auringonsuojakalvot autoosi, sillä on mukavampi ja turvallisempi ajaa. Sisään tuleva auringonvalo on miellyttävämpää, kun heijastukset eivät enää häiritse..

Turvallisempi auto

Auringonsuojakalvot antavat myös henkilösuojaa onnettomuuden sattuessa. Kalvo pitää ruudun kasassa törmäyksessä, jolloin sirpalevahinkojen vaara vähenee.

 

Vain paras on kyllin hyvää

Sunfilm Group on Pohjoismaiden johtava auringonsuojakalvojen toimittaja, jolla on yli 250 koulutettua asennusliikettä ympäri Pohjolaa. Olemme SunGard- kalvojen yksinoikeudella toimiva suomalainen maahantuoja. FTI:n, Film Technologies International, USA, valmistamat SunGard-kalvot ovat maailman johtavia korkealaatuisia auringonsuojakalvoja.  SunGard- kalvoilla on naarmunkestävä pinta, joka tekee niistä erittäin kestävät ja helppohoitoiset. Auringonsuojakalvot eivät vaadi mitään erikoistoimenpiteitä. Ikkunat voi pestä aivan samalla tavalla kuin ennenkin. Kaikilla  SunGard-autokalvoilla on viiden vuoden tuotetakuu.